screendumpanalyticsinretail.png

8 juli 2016 - door Geeta Chetty - 0 reacties

Labels: , ,

Data is de nieuwe zuurstof die organisaties in conditie houdt. Met onze diensten op het gebied van business intelligence, data analytics en predictive analytics verschaffen wij retailers lucht in deze dynamische tijden en laten wij hen ademen. In dit magazine vertellen wij meer over de wijze waarop EY en i3 samenwerken en elkaar aanvullen. Wij laten zien wat de combinatie van data en analytics en de expertise van EY voor retailers kan betekenen. In dit magazine komen de volgende onderwerpen aan bod:


Bekijk hier het volledige analytics in retail publicatie

EY en i3 samen sterker
Nu de onzekerheid in de markt toeneemt, hebben retailers dringend behoefte aan betere onderbouwing van hun beslissingen. Die onderbouwing ligt opgesloten in hun data. Met de overname van i3 biedt EY retailers nu een complete set van diensten op dit gebied. Simon van Ulden en Jasper Knol Bruins: “Wij hoeven niet meer te stoppen bij het verschaffen van inzicht. We kunnen nu ook advies geven en complete verbeterprojecten uitvoeren.”

Van inzicht naar actie
Data bieden retailers het inzicht waarop ze hun marketing-, verkoop- en voorraadstrategie kunnen afstemmen. Dat betekent vaak ook complexe, integrale afwegingen maken waarvoor zelflerende voorspellende modellen de nodige ondersteuning bieden. Nu moeten retailers nog daarop durven te vertrouwen.

Vijf keer belastingvoordeel dankzij big data
Big data levert niet alleen inzicht in bijvoorbeeld klantgedrag, maar ook in optimale fiscale beslissingen. Denk aan de wijze waarop voorraden worden gewaardeerd en prijzen worden vastgesteld. Simon Eftimov, executive director quantitative services bij EY, geeft vijf voorbeelden die tot belastingvoordeel kunnen leiden.

Vastgoed: huren of houden
Vastgoed legt een groot beslag op het werkkapitaal dat retailers vandaag de dag zo hard nodig hebben. Welke keuzes moeten retailers en vastgoedeigenaren maken? Data en analytics leveren de benodigde inzichten.

Bekijk hier het volledige analytics in retail publucatie

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.