Toekomstvaste beslissingen nemen met predictive analytics

Predictive Analytics

Aan gegevens is geen gebrek vandaag de dag. Ook uw organisatie kan teruggrijpen op enorme hoeveelheden interne en externe data (big data). Maar wat is de relatie tussen al die gegevens? Wat zeggen al deze data als u vooruit wilt kijken en welke verbanden kunt u hierin herkennen? Pas als u dat weet, heeft u inzicht in de ontwikkelingen, kunt u betrouwbare voorspellingen maken en toekomstvaste beslissingen nemen. Predictive Analytics wint snel terrein en nieuwe technieken bieden uitkomst. De ervaren Predictive Analytics consultants en Data Scientisten van EY i3 kunnen u hierbij doelgericht adviseren en begeleiden. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor.

Welke analytics oplossing u ook kiest, u blijft in the lead

U kunt ons inzetten op advies- en analytics trajecten. Daarnaast realiseren wij complete Predictive Analytics projecten met concrete resultaten en direct werkbare oplossingen. EY i3 werkt met de nieuwste generatie tools voor predictive modelling zoals; R, Matlab, SPSS Modeller & SAS. Ook verzorgen we maatwerk trainingen, opleidingen en big data workshops. U kunt van EY i3 objectief advies verwachten. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers.

Toepassingsgebieden

Met de nieuwste technieken voor Predictive Analytics is het mogelijk om voorspellingen te genereren waarvan de kwaliteit beter is en de betrouwbaarheid vooraf bekend is. Dat leidt tot bijvoorbeeld omzetstijging, kostenbesparing, betere winstmarges en een hogere klanttevredenheid. Hieronder een aantal toepassingsgebieden van Predictive Analytics waar EY i3 de focus op legt.

Referenties

Onze opdrachtgevers spelen gemakkelijk en snel in op trends en ontwikkelingen. Dat komt onder meer doordat EY i3 de beste oplossingen in Business Intelligence, Data Warehousing en Predictive Analytics aanbiedt. Met specialistische kennis van hun branche maken we van onze klanten de benchmark, zodat ze de concurrentie steeds een stap voor zijn. Bekijk hier wat we voor onze opdrachtgevers doen.

bekijk referenties

Geef uw business meer zuurstof