Toekomstvast ondernemen met business intelligence

Business Intelligence

Data-gedreven opereren is de enige route naar zakelijk succes. De route naar zakelijk succes is bepaald geen rechte lijn meer. Markten zijn sterk in beweging, klantvoorkeuren veranderen voortdurend en de overheid stelt steeds nieuwe eisen. Om wendbaar mee te bewegen met deze ontwikkelingen, heeft u actuele data en diepgaand inzicht nodig. EY i3 helpt u om uw bedrijfsgegevens overal beschikbaar te stellen en ontwikkelt geavanceerde maar gebruiksvriendelijke oplossingen voor gegevensanalyse. Daardoor kunt u data-gedreven opereren en het verschil maken tussen winnen en verliezen. Onze expertise omvat het gehele spectrum van data warehousing, business intelligence, data analytics tot en met predictive analytics.

Welke Business Intelligence dienst past bij uw business?

U kunt ons inzetten op advies- en analyse trajecten. Daarnaast realiseren wij complete business intelligence projecten met concrete resultaten en direct werkbare oplossingen. Hierbij passen we moderne projectmanagement methodieken zoals Agile/Scrum toe. Ook verzorgen we maatwerk business intelligence trainingen, opleidingen en big data workshops. U kunt van EY i3 objectief advies verwachten. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers.

Business Intelligence toepassingsgebieden

i3 adviseert en helpt u om alle gegevens onder één noemer te brengen in een data warehouse omgeving en om alle benodigde informatie overal en direct beschikbaar te stellen. Daarnaast ontwikkelen wij geavanceerde maar gebruiksvriendelijke oplossingen voor gegevensanalyse. Daardoor kunt u data-gedreven opereren en snel schakelen om de concurrentie op afstand te houden. EY i3 ontwikkelt data en analyse oplossingen zoals een Data Lake voor de meer (big data) analytics gebruikers en een Data Warehouse voor stuur en verantwoordingsinformatie. Deze oplossingen zijn op elk device beschikbaar. Hierbij is data kwaliteit van essentieel belang.

Referenties

Onze opdrachtgevers spelen gemakkelijk en snel in op trends en ontwikkelingen. Dat komt onder meer doordat EY i3 de beste oplossingen in Business Intelligence, Data Warehousing en Predictive Analytics aanbiedt. Met specialistische kennis van hun branche maken we van onze klanten de benchmark, zodat ze de concurrentie steeds een stap voor zijn. Bekijk hier wat we voor onze opdrachtgevers doen.

bekijk referenties

Geef uw business meer zuurstof