Beheer in goede handen bij het i3 Managed BI Service Center

Managed BI Service Center

Het is van levensbelang dat u op elk moment van de dag alle actuele informatie voorhanden hebt. Dat stelt hoge eisen aan uw Business Intelligence en Data Warehouse omgeving. Standaard bestaat niet bij Business Intelligence outsourcing omdat elke opdrachtgever weer andere eisen en prioriteiten stelt. EY i3 kan u op maat bedienen. Bovendien heeft uw informatievraag altijd prioriteit en kunnen we de beschikbaarheid 24/7 waarborgen. Kortom: het EY i3 Managed Business Intelligence Service Center is een verademing voor uw organisatie. 

Beheer van Business Intelligence en Data Warehouse omgeving

U kunt zorgeloos uw BI en Data Warehouse beheer uitbesteden aan het Managed Business Intelligence Service Center van EY i3. Daarbij heeft u zekerheid op alle fronten: de afspraken over het serviceniveau zijn helder, we dragen onze kennis over aan uw mensen, u houdt zicht op de status van het systeem en het bewaken ervan is onze core business. Bovendien heeft uw informatievraag altijd prioriteit en kunnen we de beschikbaarheid 24/7 waarborgen.

Beheer van Data Warehouse appliances

U kunt het EY i3 Managed Business Intelliegnce Services Center ook inschakelen voor het beheer van geavanceerde appliances zoals IBM PureData/Netezza, en Microsoft PDW. EY i3 heeft ruime ervaring met het implementeren en in beheer nemen van deze appliances voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. 

Beheer in de EY i3-cloud

Steeds meer organisaties besluiten hun Data Warehouse en Business Intelligence omgeving gedeeltelijk of geheel over te brengen naar de cloud. Ook hierbij kan het EY i3 Managed Business Intelligence Service Center u ondersteunen en uw omgeving voor rapportage, analyse en dashboarding compleet in de cloud beheren. De EY i3 Private Cloud is volledig gecertificeerd voor data en informatiebeveiliging. We werken hierin nauw samen met een toonaangevende cloud services aanbieders. Onze specialisten waarborgen dat de betrouwbaarheid, de beveiliging en beschikbaarheid op het gewenste niveau blijven. 

Welke managed BI-services u ook kiest, u blijft in the lead

Het EY i3 Managed Business Intelligence Service Center neemt het volledige beheer van uw Business Intelligence en Data Warehouse omgeving desgewenst 24/7 uit handen. U kunt van EY i3 objectief advies verwachten. We zijn niet gebonden aan bepaalde software tool leveranciers.

IT-afdelingen moeten steeds meer bordjes draaiende houden. Het dagelijkse werk rond het Data Warehouse en de Business Intelligence omgeving vraagt zoveel aandacht, dat u vaak niet meer toe komt aan strategische innovaties die vaak het bestaansrecht van uw onderneming bepalen. EY i3 kijkt samen met u welke vorm (SLA) van Data Warehouse en Business Intelligence beheer voor uw organisatie het beste is. EY i3 beheerst alle vormen van Data Warehouse en Business Intelligence beheer, waarbij u de volledige vrijheid heeft om te bepalen wat u wilt outsourcen.

Referenties

Onze opdrachtgevers spelen gemakkelijk en snel in op trends en ontwikkelingen. Dat komt onder meer doordat EY i3 de beste oplossingen in Business Intelligence, Data Warehousing en Predictive Analytics aanbiedt. Met specialistische kennis van hun branche maken we van onze klanten de benchmark, zodat ze de concurrentie steeds een stap voor zijn. Bekijk hier wat we voor onze opdrachtgevers doen.

bekijk referenties

Geef uw business meer zuurstof